Agenda 3k Den Haag

Opening 3k Den Haag op 7 juli 2024 om 15.00 uur

  • Opening van de ruimtes van 3k Den Haag in Het Coachhuis, Raamweg 4, Den Haag. Vanaf 15.30 uur verplaatsen we ons naar het nieuwe pand van Het Coachhuis aan de Raamweg 1b. Van harte welkom!! Graag even een mailtje om je aan te melden (esther@3kdenhaag.nl).

Nieuwe kunstevents en workshops na de zomer, data volgen

  • We organiseren vanaf sept/okt 2024 nieuwe kunstevents  (data volgen). Wil je op de hoogte blijven? Geef je dan op voor de nieuwsbrief via de homepage (onderaan)

Doorlopend te bezoeken exposities (op afspraak)

  • De trappenexpositie van Ai Hashimoto aan de Raamweg 4 in Den Haag
  • Kunstruimtes aan de Raamweg 1b in Den Haag om de kunstwerken van Casper Verborg, Marinka Grondel en Sandra Uittenbogaart te zien

Ook iedere dag mogelijk (op afspraak)

  • Een van de kunstenaars bij jou thuis om het werk in je eigen omgeving te bekijken

Fotoverslag High Tea 6 november 2022

De eerste keer storytelling door vier kunstenaars met High Tea bleek een succesvol concept en smaakt naar meer! Er waren ongeveer 50 bezoekers aanwezig die erg enthousiast waren.

‘Ontmoet de kunstenaar’ stond centraal: kunstwerken zien, kunstenaars ontmoeten, samen genieten met hapje, drankje; Fijne ontmoetingen, verwondering en inspiratie. Een aantal bezoekers kocht ook direct een kunstwerk om mee naar huis te nemen!

Ontmoet de kunstenaar, 22 mei 2022

Fotoverslag van een succesvolle Open dag in Het Coachhuis met veel interessante gesprekken tussen bezoekers en kunstenaars.

Rotary Ypenburg kunstroute 30 maart 2022

Drie kunstenaars organiseerde op 30 maart een besloten kunstroute voor Rotary Den Haag Ypenburg. In een huis van een van de leden richtte vier kunstenaars van ons project een ruimte in met hun werk. Het gezelschap werd in vier groepen van 10 verdeeld en rouleerde per gang (walking diner) van ruimte.

Er was voldoende tijd om de achtergrondverhalen van de kunstenaars uitgebreid aan bod te laten komen. Ook werden er veel vragen gesteld en ontstonden er mooie bespreken.

De leden en hun partners genoten van een interactieve avond en zeer geslaagde avond.

Rotary Nieuwspoort kunstroute 8 oktober 2021

Drie kunstenaars organiseerde op 8 oktober vorig jaar een besloten kunstroute voor Rotary Den Haag Nieuwspoort. Twee leden stelde hun huis beschikbaar en een van de leden haar kantoorruimte in WTC The Hague (Valegis Advocaten). We zijn gestart met ontvangst en het uitdelen van lunchtasje op de Theresiastraat en daarna liepen we in groepjes de route. Zes kunstenaars van ons project richtte een ruimte van een van de locaties in met hun werk en ontvingen steeds een groepje.

Vooral de gesprekken met de kunstenaars en onderling zorgden voor een zeer inspirerende middag!

Open Huis zondag 28 november 2021

Je hebt wat gemist, maar we organiseren dit opnieuw op 22 mei 2022. Zie de uitnodiging hierboven.

De kunstenaars vertellen in hun eigen ruimte het verhaal achter hun kunst en je kunt ze het hemd van het lijf vragen.

Locatie: Het Coachhuis, Raamweg 4 in Den Haag.

We gebruiken het hele pand, daardoor is er veel bewegingsruimte.

Geef je op via esther@driekunstenaars.nl.

Driekunstenaars@Home van start

Sinds kort is Driekunstenaars@home, onze huisgalerie, van start. Er hangen hier 15 werken van 9 kunstenaars! Helemaal Coronaproof van kunst genieten, creativiteit en inspiratie op doen. Kopje koffie of thee erbij. Je bent van harte welkom. Stuur mij een privéberichtje.